PROIECTELE NOASTRE

Burnley Uk, 2017

Companiile din Marea Britanie s-au apropiat de noi și au precizat foarte clar de la început că noul lor sediu european trebuie să fie atât elegant, cât și neconvențional, păstrând în același timp fideli patrimoniului lor din Marea Britanie. Împreună cu Consiliul Burnley și echipa noastră rezidentă am reușit să finalizăm proiecte de automatizare a locuințelor pentru persoanele cu dizabilități în intervalul de timp estimat.

London, UK, 2017

Londra ne-a cerut să restructuram o bucată de produse disponibile comercial, dar în formă ciudată, în centrul Londrei, într-un nou bloc de apartamente. Principala cerință pentru spațiu a fost să fie modern, dar flexibil, astfel încât să poată satisface cât mai multe domenii diferite.

North Street Mosque, Lancashire, 2016

Cel mai recent proiect al nostru pentru Moscheea Musulmană a fost finalizat cu luni în avans. Banca a dorit să-și stabilească prezența musulmană într-un mod nonșalant, injectând în același timp un aer proaspăt de design și culoare engleză în mediul înconjurător. Una dintre caracteristicile de top ale acestui proiect rămâne sala principală complexă de recepție, cu tavanul său de sticlă.