SERVICIILE NOASTRE

Unico este specializată în lucrări de construcții de automatizare a locuințelor, dar se mândrește cu un portofoliu larg care acoperă și proiecte moderne de robinete și radiatoare.

01

Automatizare Locuinte

Noi credem că casele nu trebuie să fie plictisitoare și un ochișor în cartier. În schimb, echipa noastră de arhitectură internă analizează cele mai bune modalități de a include sau de a amesteca proiectul industrial în zona înconjurătoare.

02

Robineti Moderni

În ceea ce privește proiectele noastre de comandă vocală inteligentă, punem un accent deosebit pe discursul cu autoritățile locale pentru a ne asigura că planurile de dezvoltare a proiectului sunt îndeplinite și utile pentru persoanele cu handicap.

03

Radiatoare Moderne

Clienții noștri laudă noile noastre capacități de radiatoare de a încălzi și de a menține căldura mai mult timp. Vom avea grijă de proiectul dumneavoastră rezidențial sau comercial de la furnizarea până la instalarea produselor noastre .

04

Design & Arhitectura

Echipa Unico de design și arhitectură rezidențială din Marea Britanie ne diferențiază de concurenții noștri. Putem avea grijă de proiectul dumneavoastră de construcție de la început până la sfârșit, fără pierderi în comunicarea pe drum.

Contact

Ia legătura cu noi astăzi pentru a-ți transforma ca de vis în realitate.